Spabad Mariestad

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Unna dig ett spabad

Kontakta oss på Svensk Kylservice när du känner dig redo att köpa ett spabad, eller om du bara vill ha svar på några frågor.


Vad är ett spabad?

Ett spabad är som ett stort badkar, men med en massa härliga finesser såsom massage och bubbel. En jacuzzi för utomhusbruk! När man beställer ett spabad så levereras det komplett och färdighopsatt och ska bara installeras av en behörig tekniker – hela processen är väldigt smidig och väldigt snart får man möjlighet att ta sitt första dopp.

Det spelar ingen roll vilken tid på året det är, i ett spabad kan man njuta av heta bad året om. Det är en ljuvlig känsla att sjunka ner i ett varmt, masserande bad när marken är hårdfrusen och luften hög. Sedan går det förstås inte att förneka hur underbart det är att ha någonstans att bada när sommaren står i full blom.

Hårt och platt underlag

Ett spabad behöver hårt underlag, marken ska vara både platt, jämn och hård. Många väljer att placera sitt spabad på et trädäck och gärna i nära anknytning till huset så det går snabbt att komma ner i det varma vattnet när man vinterbadar.

Enkelt att sköta

Det är väldigt lätt att sköta ett spabad. Vattnet behöver bytas ut 2.4 gånger om året förutsatt att du tillsätter renande klor efter varje bad och täcker över ditt spabad ordentligt mellan användningarna. Därutöver är det bara filtret som behöver rengöras ungefär en gång i månaden. Vattnet fylls på med trädgårdsslangen, så enkelt är det!

Kontakta oss på Svensk Kylservice när du känner dig redo att köpa ett spabad, eller om du bara vill ha svar på några frågor.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar