Frånluftsvärmepumpar Mariestad

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Högkvalitativa frånluftsvärmepumpar

Med en frånluftsvärmepump kan man spara mellan 50 och 80 % på sina utgifter för uppvärmning, det är inte konstigt att den blivit standardstämplad.


Frånluftsvärmepumpar i alla typer av bostäder

I stort sett alla hus är utrustade med ett ventilationssystem som håller luften inomhus på hälsosamma nivåer, dock innebär det att en hel del värme lämnar huset via ventilationssystemet. Med en frånluftsvärmepump fångar man upp denna värme när den är på väg ut och återinför den igen. De hus som har vattenburna uppvärmningssystem kopplar frånluftsvärmepumpen till det och får jämn, billig och kön inomhustemperatur för nästan inga pengar alls. Installationen av en frånluftsvärmepump är enkel om det redan finns ett värmesystem installerat i huset.

Frånluftsvärmepumpar är fantastiska och idag är det mer regel än undantag att man installerar en frånluftsvärmepump när man bygger nytt hus, så länge huset är mindre än 200 kvadratmeter.

Frånluftsvärmepumpar kan också kopplas till varmvattenberedaren och ge billigt, miljövänligt varmvatten.

Vi hjälper dig att välja rätt

Själva värmepumpen är förstås viktig så den ska man välja med omsorg. Vi på Svensk Kylservice erbjuder marknadens vassaste utbud av frånluftsvärmepumpar och de flesta kommer från det svenska märket NIBE. Vi hjälper dig gärna med uträkningar av ditt hus energibehov och hjälper dig sedan att välja den värmepump som dina kriterier bäst.

Det är en enkel sak att installera en frånluftsvärmepump, det går fort och kräver väldigt lite intrång på ditt hus. Vi hjälper dig givetvis med installationen om du så önskar. Välkommen till Svensk Kylservice!

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar