Luftvärmepumpar Mariestad

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Vi ordnar din nya luftvärmepump!

Den som vill ha en flexibel uppvärmningslösning som kan ge både värme under årets kalla dagar och svalka när det då och då blir varmt har den ultimata lösningen i luftvärmepumpen.


Värme och kyla i en och samma värmepump

Denna värmepump består av två enheter, en som fästs på utsidan av ditt hus och en som fästs på insidan. Delen på utsidan fångar upp värmeenergi från utomhusluften och slungar in den i enheten inomhus som skickar den vidare ut i luften i ditt hem. Det blir snabbt varmt och skönt!

Grejen med luftvärmepumpar är att de bara värmer upp i de rum som inomhusenheten sitter i, inte husets övriga rum, så denna värmepump fungera bäst i hus med öppna ytor. Sällan kan man förlita sig enbart på en luftvärmepump för värmeförsörjning, men den är ett fantastiskt komplement till andra uppvärmningslösningar.

Lika bra för din plånbok som för miljön

Eftersom värmekällan som en luftvärmepump använder är vanlig luft så finns det ingen som lider av att värme utvinns, och det kostar ingenting. Däremot går det å en del elektricitet för att driva luftvärmepumpen vilket gör att den inte sänker dina besparingar lika mycket som andra, mer effektiva värmepumpar gör. På plussidan finns dock att den är mycket billig att köpa och enkel att installera och trots allt sänker dina energikostnader med runt 30 %. Luftvärmepumpar fungerar stabilt för uppvärmning tills utomhustemperaturen sjunker nedanför 15-20 minusgradersstrecket, därefter är det viktigt att det finns ett annat alternativ som kan ta över.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar