Bergvärmepumpar Mariestad

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Bergvärmepumpen - den kraftfullaste av dem alla

När man ska köpa en bergvärmepump så utgår man i första hand från sitt hus storlek, hur många kvadratmeter ska värmepumpen värma upp? I vårt utbud av bergvärmepumpar finns alternativ för alla storlekar och i lite olika prisklass.


Har du hus vid ett berg är du lyckligt lottad

Om du är nyfiken på bergvärmepumpar så innebär det förmodligen att du bor lämpligt till för en bergvärmepump. Du får se dig själv som lyckligt lottad för den som installerar en bergvärmepump har uppvärmningsförsörjningen säkrad för långt in i framtiden. Värmen man får med en bergvärmepump är stabil och väldigt billig – det är den ultimata värmepumpen!

Med framtiden i åtanke

Man köper inte en bergvärmepump för att man vill spara pengar detta år, utan för att man vill spara pengar på sikt. Dessutom handlar valet av en bergvärmepump sällan bara om pengarna man kommer att spara utan lika mycket om att man vill investera i en pålitlig uppvärmningsmodell som inte skadar naturen.

Alltid pålitlig värme

Det spelar ingen roll vilken temperatur utomhusluften har för nere i berggrunden är det alltid cirka åtta plusgrader och det är från berggrunden som en bergvärmepump hämtar sin värmeenergi. Den som har en bergvärmepump kan gå i strumplästen inomhus alla dagar om året utan att vara rädd för att bli kall om tårna.

Värmen som finns lagrad i berggrunden kommer från solen, så an kan säga att bergvärme är en typ av batteri, en jordens eget batteri. Den som installerar bergvärme kan räkna med en kostnadsreduktion för uppvärmning på runt 80 %.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar