Luft-vattenvärmepumpar Mariestad

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar av hög kvalitet

Värme som sprids enhetligt i hela huset är den bästa värmen och det får man i regel om man har ett vattenburet uppvärmningssystem installerat hemma. Vattnet cirkulerar i element som strålar ut värma i de rum de finns placerade.


Varmt i alla rum

Luft-vattenvärmepumpar är luftvärmepumpar som sprider värmen den utvinner från utomhusluften via det vattenburna uppvärmningssystemet du har hemma, eller via golvslingor. Denna värmepump är mycket uppskattad och tillgänglig för i stort sett alla. Denna fantastiska uppvärmningslösning ger billig värme varje dag året om. Den är dessutom miljövänlig, stabil och trygg. Efterfrågan på luft-vattenvärmepumpar är stor och intresset ökar bara med åren.

Billig värmelösning

Det finns inga dåliga värmepumpar, alla är bra, men vissa är ändå bättre än andra. Bergvärmepumpen, t ex, brukar nämnas som den bästa av värmepumpar, den ger billigast och mest pålitliga värmen i ett hem, men kostar å andra sidan en del att köpa och låta installera. Luft-vattenvärmepumpar är betydligt mer lättillgängliga och ger nästan samma nivå av värmetrygghet och sänkta kostnader som bergvärmepumpen.

Med en luft-vattenvärmepump kan du minska dina utgifter för uppvärmning med upp till 70 procent. Ett stort plus är såklart att alla värmepumpar är miljöklassificerade värmealternativ, och luft-vattenvärmepumpar är inget undantag.

De luft-vattenvärmepumpar vi säljer på Svensk Kylservice kommer från NIBE och de klarar att leverera skönt inomhusklimat när det är så mycket som 25 minusgrader utomhus. Ta gärna en titt i vår webbutik!

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar